Bent u benieuwd hoe mensen mij ervaren als coach ? 

 

 • Bedankt voor je feedback en input op de coaching gisteren. Het was weer bijzonder waardevol voor me. En stelt me elke keer nog iets scherper.

 • Zelden ben ik in de afgelopen 30 jaar meer onder de indruk gekomen van iemand, als van Kristof Slabinck. Wat is hij een absolute topcoach voor toekomstige en bestaande ERA immo-makelaars. Met een ongelofelijke inzet verandert hij - door een zeer nauwkeurige, dagdagelijkse opvolging - menige ruwe steen in de puurste diamant.  #indrukwekkend #appreciate #vanonschatbarewaarde #bedankt #goingforgold @kristofslabinck
 • Dag mijn beste Kristof, Het begon allemaal meer dan 3 jaar geleden in Sint-Niklaas. Ik kwam binnen met weinig kennis over vastgoed aan uw bureau onder uw hoede. Jij hebt mij onder uw armen genomen en daarvoor moet ik je oprecht bedanken! Ik kan vandaag oprecht zeggen dat door uw inzet, tijd, wekelijkse 1 op 1, mezelf scherp zetten, eerlijke en transparante communicatie, heb je mij op 2 jaar tijd in de Club excellence gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat dit zonder u NOOIT was gelukt. Het siert u zo hard dat je in ons blijft geloven, ongeacht wie er bij ons start! Geen enkele uitdaging sla je af. Kristof jij bent in mijn ogen mee het hart van ERA, de man van ERA force, de man van de zoekopdrachten, de man van zoveel inzichten, de man die voor ieder probleem een oplossing weet te vinden en last but not least, uiteindelijk er voor ons te zijn met uw groot hart! We hebben veel momenten gedeeld zowel privé als op werkvlak en moge er nog vele jaren bijkomen! Kristof, iets dat ik nooit met u heb gedeeld maar wel via deze weg graag wil doen! Ik kijk super hard naar u op om verder te groeien naar een top coach. Je bent voor mij het voorbeeld die ik wil worden. Uw energie dag in en dag uit is gewoon heerlijk om te zien. Niets is voor u teveel! Jij doet uw job met veel passie. Dank u voor alles! Mo
 • Kristof, waar moet ik beginnen? Streng maar rechtvaardig is een gezegde dat jou voor 200% typeert. Altijd kon ik bij jou terecht voor al mijn vragen, zowel op vlak van coaching, commercieel en zelfs privé. Bedankt voor de wekelijkse 1op1's en de nodige peptalks, bedankt voor de commerciële inzichten. Hoe jij mensen kan overtuigen op basis van feiten en cijfers is ongezien. Bedankt voor alle tijd die je voor mij genomen hebt en die je neemt in het algemeen voor het volledige team. Ik zie dit weinigen je nadoen! Zonder jou was ik niet de persoon geweest die ik vandaag ben. Ik heb geen woorden voor wat jij teweeg kan brengen binnen een bedrijf en team, iedereen steunt en leunt op jou. Waanzinnig veel RESPECT en DANKBAARHEID. 
 • Beste Kristof, hartelijk dank voor je engagement tijdens de workshops op de ERA kick-off.  Team ERA HQ.
 • Kristof, ik kan niets meer aan toevoegen behalve dat we door u aanwezigheid nog scherper worden !! Topcoach.
 • Kristof als coach is zo gedreven en direct, waardoor hij ook altijd de juiste feedback geeft. Ik vind je streng, maar rechtvaardig - wat het beste in iedereen naar boven brengt. De verhalen die ik heb mogen horen van jou als verkoper vroeger, geven mij altijd smaak om er 1000% voor te gaan! Bedankt voor de leerrijke momenten en directe aanpak en ik hoop dat er nog veel mogen volgen.
 • Top, top, top gedaan.  Wij worden scherp gezet en kort gehouden.  Op deze manier halen wij onze doelstelling en doen wij allemaal wat wij moeten doen - en blijven wij dit doen, tot wij alles hebben behaald.  Top gedaan coach.  Zonder uw inspanning iedere keer, had ik nooit gestaan waar ik vandaag sta.
 • Bedankt voor je grote steun elke dag, dat wordt enorm geapprecieerd.
 • Goed bezig en the best is yet to come.
 • Ik mis mijn vastgoedpapa wel.
 • Machtig dat je de coaching zo opneemt ! Ben onder de indruk van uw 1 op 1's.
 • Bedankt voor de tijd die je in mij steekt en super veel respect voor wat je bij ERA doet.
 • Hey Kristof, Wil je bij deze nog even bedanken. Jouw coaching en advies heeft ervoor gezorgd dat ik nummer 1 was in het ERA netwerk. Zonder jou had dit nooit gelukt. Bedankt voor alles topper!
 • Sales coach Kristof is een verrijking voor ons team. Hij haalt het maximaal uit ieder van ons team.
 • Graag wil ik u bedanken voor de tips! Ik heb er toch al dingen van opgestoken tijdens mijn salesrol!
 • Beste Kristof,  waar zal ik beginnen ? Het is wel wat geweest begin vorig jaar, mijn eerste stap gezet in de vastgoedwereld. Alles was nieuw voor me en van structuur was er bij mij helemaal geen sprake. Maar toch trok jij de lasso om me heen, zodat ik niet wegvloog. Dit was iets waar ik soms heel gefrustreerd door raakte want ik wou vliegen. Maanden vlogen voorbij en toen begon ik te beseffen dat hiervoor een reden was. Ik begon succesvol te worden. Dus ik wil je bedanken, mijn mentor/vriend, want waar ik nu sta tov 1 jaar geleden,  heb ik geen woorden voor. Hoe dat jij dit telkens doet, zal voor mij altijd een vraag zijn waar het antwoord niet op bestaat. Bedankt voor alles en ik wens je het beste toe. Je dikke vriend.
 • Wanneer je denkt dat je alles doet wat moet en je niks vergeet, dan trek je grote ogen wanneer Kristof Slabinck passeert. Al snel werd duidelijk dat ik met de drukke agenda, zaken laat liggen die in de vergeetput verdwijnen. Door de wekelijkse 1op1 behoort dit tot het verleden. Dit zorgt niet alleen voor meer tevreden klanten, maar ook voor een persoonlijke groei in de job. De details maken het verschil en daarvoor is Kristof de man op de juiste plaats. Na een ondertussen jarenlange samenwerking kan ik zeggen dat Kristof top is. Top in zijn vak en top als mens, als het ware, de papa op het werk.
 • Grote Meneer Kristof Slabinck, waar zal ik beginnen? Want op elk vlak valt er met deze man te winnen. Vanaf mijn eerste dag bij ERA Wonen was jij erbij, en tot op vandaag sta jij nog steeds aan mijn zij. Zonder je vaak op te winden, hielp jij me om mijn eigen weg te vinden. Da's voor mij zeer bijzonder, een coach als jij is dan ook een echt wonder. Ik ben je voor altijd oprecht dankbaar, maar ik zeg je wel, wij zijn nog lang niet klaar! Want wij hebben je nodig, jouw strenge maar rechtvaardige aanpak is niet overbodig. Daarnaast zag ik zelden iemand met zo'n groot hart, als het nodig is neem je me ook even apart. Jouw vertrouwen is om van te houden. Je zette me letterlijk en figuurlijk op de weegschaal, maar het is mede dankzij jou dat ik vandaag fier kan zijn over de resultaten die ik nu behaal. Alle eer aan deze Grote Meneer!
 • Kristof, de ruggengraat van ons team! Dankzij de wekelijkse 1 op 1 hou jij ons scherp om te kunnen blijven presteren op het hoogste niveau. Doen wat jij zegt garandeert succes! Bedankt dat je er altijd bent voor ons.
 • Een TOP coach voor wie niets teveel gevraagd is. Steeds in de weer om je te doen presteren, steeds correct en stipt. Streng maar rechtvaardig, en met hart en ziel.
 • Kristof, Jij bent de persoon met het hart op de juiste plaats. Elke keer opnieuw moet ik jou bewonderen, hoe iedereen telkens bij jou terecht kan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, elke dag opnieuw sta jij klaar voor iedereen, niets is jou teveel. Bedankt voor alle tips en tricks! En de tijd en energie dat je in mij steekt. Enorm veel respect en waardering voor jou! Jij bent goud waard!
 • Kristof heb ik leren kennen als mentor bij ERA Wonen. Hij heeft vanaf de eerste dag ons gekneed tot wie we moeten zijn om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. De wekelijkse opvolging die Kristof aanbiedt zijn van goudwaarde. Hier helpt hij ons elke week om scherp te blijven en ons telkens opnieuw klaar te stomen voor de volgende week.
 • Dag Kristof, Ik wil je oprecht bedanken voor de vele ervaring die je op dagdagelijkse basis deelt met mij. Deze bakken ervaring zorgt ervoor dat ik op een veel hoger niveau speel dan in het begin van onze samenwerking. Je bent iemand die streng en kordaat is maar dit doe je maar met 1 bedoeling namelijk om iemand te doen groeien in zijn/haar rol. Het is een privilege om met jou samen in de loopgraven te staan!
 • Hi Kristof, Ik neem even een moment en meen het oprecht dat ik u wil bedanken voor alle inspanningen en tijd die je alle dagen in ons steekt om ons beter te maken.  Je bent zo een heerlijke coach en blij dat ik alle dagen van u kan leren. Thanks.

 • Goed dat je overal achter zit. Da’s Champions League niveau

 • Kristof omschrijven? Dat is simpel: streng maar vooral rechtvaardig. Vanaf dag één werd ik meteen met veel enthousiasme en passie onthaald. Kristof is zeer sterk in het overbrengen van boodschappen, je wist waar je voor stond maar je wist ook dat je er niet alleen voor stond. Ik ben zeer dankbaar voor het groeitraject dat ik met hem heb kunnen afleggen en heb mezelf zowel op professioneel als privé vlak weten groeien. Kristof volgt alles nauwkeurig en streng op en blijft tegelijkertijd ook menselijk en stuurt bij waar nodig. Hij zorgt dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. 'Streng maar rechtvaardig', maar ook zoveel meer. Bedankt Kristof, ik draag je voor altijd een warm hart toe.

 • Dag Kristof, Ik wou u oprecht bedanken dat ik enkele 1/1’s mocht meevolgen deze week.  Het heeft even geduurd vooraleer ik mijn medewerkers en u wou mailen want de inzichten die ik hierdoor heb gekregen waren en zijn toch een pak ruimer dan ik had vermoed. Het voelt aan zoals de eerste dag op de cursus BMP:  amai wat veel, wat intensief, doe maar na, krijg iedereen mee… Het belang en de noodzaak is mij meer dan duidelijk en ik ga er dan ook vol goede moed komende week mee aan de slag. Hoewel ik weet dat ik nog veel zal moeten leren, met vallen en opstaan, ga ik de uitdaging aan. Ik hoop dat ik op de volgende ERA bijeenkomst waar we elkaar tegenkomen, fier kan vertellen dat het me toch al aardig lukt en de resultaten merkbaar zijn. Echt waar Kristof, bedankt!

 • Kristof, bedankt voor de begeleiding gedurende de eerste stappen in mijn professionele carrière. Uw gedrevenheid en motivatie werkt aanstekelijk. Na elke 1 op 1, had ik weer tal van mogelijkheden ontdekt, die ik kon gaan toepassen in de praktijk. Je bent een uitstekende motivator/leermeester en los daarvan ook een prachtig persoon! Hou je goed en tot later.
 • Wat ik vooral apprecieer aan jou Kristof, is de gedrevenheid en de vastberadenheid in je aanpak. Honderden zoekers, bellen en bijna 1000 sms’jes versturen is niet iedereen gegeven. Je hebt ook ”bakken” ervaring om een salesteam te sturen en vooral te analyseren. Je komt zeker van pas om onze ambitie waar te maken. Zelf ben ik eerder een verkoper/inkoper dan een manager. We gaan zeker in de nabije toekomst nog beroep op jou kunnen doen, niet alleen voor KWZ maar ook in het begeleiden van inkopers/verkopers, vastgoedmakelaars dus. Je bent zelf ook een vastgoedmakelaar wat de inleving veel makkelijker maakt dan een buitenstaander. Bedankt alvast voor je monnikenwerk !!
 • Kristof, reeds vanaf onze eerste ontmoeting kon je mij overtuigen met uw liefde voor het vak.  Uw gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit en vakkennis waarmee je anderen stimuleert is enorm. Steeds met oog voor het kleinste detail die grootse veranderingen kunnen teweegbrengen. Kristof staat achter zijn collega's, soms ernstig, maar ook soms grappig uit de hoek komend, maar altijd met dezelfde bedoelingen om er net dat beetje meer uit te halen. Iemand waarop je steeds kan rekenen en bijstuurt waar nodig. Als Kristof ergens aan begint dan gaat hij er ook volledig voor, geen brug is voor hem teveel. De korte tijd die we samengewerkt hebben zal mij zeker voor altijd bijblijven. Kristof was niet alleen een collega, maar intussen ook een vriend en vertrouwenspersoon. Bedankt Kristof voor de prachtige samenwerking en heel veel succes in uw verdere carrière.
 • Jij was mijn sales coach tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Dankzij jouw vakkennis & knowhow wist jij mij goed te begeleiden waardoor ik een enorm goede basis creëerde voor mijn verdere carrière. Ik maak nog dagelijks gebruik van jouw tips & tricks. :-) Dankjewel voor de fijne samenwerking! 
 • De snelle progressie op carrièrevlak kwam er mede dankzij jou. Toen ik aan het prille begin van mijn carrière stond kon ik rekenen op Kristof als sales coach. Voor mij was Kristof de geknipte persoon om mij doorheen dit intensief en leerrijk traject te begeleiden. Woorden zoals gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit, punctualiteit en de passie voor zijn vak omschrijven Kristof het best. Mede dankzij zijn coaching aan het begin van mijn carrière, heb ik heel snel en efficiënt kunnen doorgroeien naar het niveau waar ik op heden sta. Bedankt Kristof !
 • Kristof was mijn coach gedurende mijn BIV-stage (1,5 jaar lang) in de vastgoedsector. Streng maar rechtvaardig is het gezegde die je op Kristof kan toepassen. Met oog voor detail en de puntjes op de i, is Kristof de ideale begeleider en coach.  Motiveren kan hij als geen ander, eens een extra duwtje geven of je grens net een beetje verleggen... daar zorgt hij voor. Je maakte steeds een gaatje vrij voor een goede babbel waarbij je me nog maar eens overtuigde dat ik het echt wel kon, dat ik moest geloven in mijzelf. En nee... het hoeft niet altijd over het werk te gaan, Kristof kan over van alles mee babbelen. Kristof is de persoon die zijn job doet, alsof het voor zijn eigen bedrijf zou zijn. De gedrevenheid neemt steeds de bovenhand. Bedankt Kristof voor alles wat je voor me deed, dankzij jou kan ik zeggen dat ik in mijn stage enorm veel bijgeleerd heb, de kneepjes van het vak heb leren kennen met af en toe een persoonlijke tip erbij.
 • Ik heb Kristof zo mogen ervaren de voorbije maanden : Een gemotiveerd, gedreven aangename collega. Steeds klaar voor een leuke babbel maar bovenal voor het serieuze werk. Kristof is een persoon met veel kwaliteiten, zowel commercieel als ondersteunend, die overal het onderste uit de kan tracht te halen.
 • "Al van dag 1 werd het meteen duidelijk hoe professioneel je bent. Elk van ons zat met open mond te luisteren naar jouw uitleg, en terecht. Je bent van veel markten thuis & dat heb je meermaals bewezen! Los daarvan, ben je een zorgzaam iemand en dit charmeert je. Papa van 2 dochters, het baasje van James, man van Petra én vriend van velen. Voor velen een voorbeeld!”
 • Ik heb jou over de jaren gekend als een gedreven persoon met heel veel inzet om zijn doel te bereiken (er was niet rap iets te veel). Je bent zeer zorgvuldig en punctueel. Ik had het persoonlijk wel graag dat je de controleur van het kantoor was. Zo was ik er wel gerust in dat jij niets over het hoofd zou zien en kregen we ook veel feedback of we ook goed bezig waren op al de verschillende vlakken. Ook voor de Sales was je een sterke begeleider. De BIV-stagiaires op goede weg helpen en een steun bieden. En de zelfstandigen af en toe op hun gebreken wijzen, maakte dat het er toch uiteindelijk van kwam, om de dingen te doen die aansleepten (prospecten opvolgen of evaluaties gaan doen), en zo waren ze achteraf zelf ook content. 
 • Enorm bedankt voor de fijne samenwerking van bijna 3 jaar. Als beginnend vastgoedmakelaar-stagiair ben je een grote bron geweest van tips en tricks, de kneepjes van het vak werden mij door jou aangeleerd. De lessen die ik als stagiair kreeg, raadpleeg ik nog af en toe in bepaalde gevallen. Ook als ik het even niet meer zag zitten, wist je me terug te motiveren om er volop tegenaan te gaan. Dank je wel voor alles.
 • Vanaf mijn stap kwam ik in contact met jou, nu bijna 2 jaar geleden. Bij de eerste indruk dacht ik onmiddellijk, wat een strenge meneer. Na verloop van tijd merkte ik dat dit alleen maar was om mij te helpen en het beste in mij en anderen naar boven te halen. Met tips en tricks stond je altijd paraat. Als ik een lijfspreuk erop zou plakken, is het toch wel "Streng maar rechtvaardig". Dankuwel voor alle raad en support tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Veel succes met uw verdere carrière!
 • We hebben elkaar vaak mogen bellen, maar het gesprek diende steeds te beginnen met ‘hoe ist?’ Bedankt om steeds met 'goed' te antwoorden en me te helpen met de Salesforce en spelling-troubels dat ik tegen kwam. Wanneer er twijfel was over de schrijfwijze van woorden of er teksten nagelezen moesten worden, kenden we maar 1 adres. Je precieze oog zorgde ervoor dat ik met een gerust hart het drukwerk kon bestellen. 

Welke reactie geven de mensen die mij als lesgever aan het werk hebben gezien ?