Bent u benieuwd hoe mensen mij ervaren als coach ? 

     

 • Kristof, ik wil je graag laten weten hoe ontzettend dankbaar ik ben voor jouw aanwezigheid en steun in mijn professionele leven. Je bent echt een rots in de branding, iemand op wie ik altijd kan rekenen, zowel in moeilijke als in goede tijden. De manier waarop je je werk doet is niets minder dan fantastisch. Je hebt een ongelooflijke gave om mensen te inspireren en te motiveren, en ik ben zo dankbaar dat jij in mij gelooft. Je weet precies hoe je het beste in mij naar boven kunt halen, mij tot het uiterste kunt pushen en ervoor kunt zorgen dat ik mijn volledige potentieel bereik. Je bent niet alleen een geweldige manager, maar ook een prachtig mens. Je liefde voor je gezin en het leven in het algemeen is bewonderenswaardig. Ik wens je het allerbeste, altijd. Ik kijk ernaar uit om samen te blijven groeien, te leren van jouw goede raad. Je maakt mij niet alleen een betere professional, maar ook een beter mens.
 • Dag Kristof, Onze wegen zijn nu al 5 maand gescheiden. Toch wil ik jou nogmaals uitgebreid bedanken voor alle vaardigheden die jij mij hebt bijgeleerd. 1 Jaar en 4 maanden zat ik onder de vleugels bij jou bij ERA. Ik herinner me nog goed onze eerste keer samen, een to the point aanpak waar we in het begin wat schrik van hadden. Na verloop van tijd begon die strenge man meer een oprechte vaderfiguur te worden. De tips die je aanleerde hielpen daadwerkelijk ook. Jij hebt mij gemaakt tot de makelaar die ik nu ben, oprecht, nauwgezet en straight to the point. Kortom, ook al scheiden de wegen, jouw hulp en expertise wordt nog elke dag gewaardeerd.
 • Dag Kristof, Ik wou ook nog even zeggen dat jij zelf ook enorm veel warmte uitstraalt en een geweldige en aanstekelijke drive en vrolijkheid hebt! Je bent een coach om naar op te kijken!  Ik wens je veel succes toe en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!
 • Kristof is een warme en aangename mens met een directe aanpak. Deze combinatie kunnen er maar weinigen in de praktijk uitvoeren. Als je op zoek bent naar verbetering in ondernemerschap én met een menselijke en aangename aanpak… Dan is Kristof de geschikte man. Voor alle duidelijkheid, ik spreek uit eigen ervaring. Succes!
 • Bonjour Kristof, Je voulais te remercier de t'être déplacer et de prendre de ton temps pour venir nous aider. Et de nous motiver. C'est grâce à toi que nous évoluons et que nos objectifs ont un sens.  Hâte de te voir pour notre prochaine one ton one avec des tableaux plus que propre. Bonne journée. Bien à toi.
 • Bonjour Kristof, Merci à toi de venir de si loin et de toujours nous apprendre autant de choses. C’est en partie grâce a toi que nous devenons meilleur. Tes compétences sont d’une très grande aide et je t’en suis très reconnaissant.  Bonne journée et à bientôt,
 • Merci pour hier ! Je vais veiller à mettre en application tout ce que j'ai appris. J'ai pu faire en une après midi un travail que d'ordinaire m'aurait pris 2 après-midi. 
 • Kristof, ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor de manier waarop je me telkens uitdaagt en scherp houdt. Bedankt voor je toewijding en de tijd die je neemt om ons te begeleiden. Je inzichten maken ons beter, en ik ben dankbaar voor je strenge maar rechtvaardige aanpak. Jouw passie voor vastgoed en mensen helpen is ongeëvenaard; ik heb zelden zoveel toewijding gezien. Bedankt voor alles!
 • Kristof! Ik wilde je enorm bedanken. Dankzij jouw advies en ondersteuning ben ik gegroeid tot één van de challengers voor Club excellence. Bedankt voor het geduld en alle tips die je me aangereikt hebt. Heel erg bedankt voor alles! Op naar een nieuw jaar met meer groei!
 • Beste Kristof. We werken al meer dan een jaar samen. We willen je bedanken voor je enthousiasme, je professionaliteit, je gedrevenheid, topcoach en dat we samen verder kunnen knallen.
 • Hey Kristof, Allereerst bedankt voor het mooie jaar dat ik van uw kennis heb mogen genieten. Het was me een genoegen om met u elke vrijdag te sparren over mijn prospecten en mijn verkoopverslagen in te boeken van mijn ingekochte panden.  Voor mij persoonlijk kwam je over als een coach die zeer begaan is met je, de ondersteuning was niet alleen van kracht om niet alleen te scoren maar ook om mezelf beter te maken. Je toonde empathie voor de situaties waar ik door moest om de beste versie van mezelf te worden. Ik kijk ernaar uit wat we samen in 2024 gaan bereiken met ons team! Bedankt Kristof!
 • Graag gedaan, je bent dan ook enorm goed in je vak! 
 • Ik plaatste vandaag een review op jouw website. Alvast bedankt voor de steun, volgend jaar wordt een Grand Cru jaar!
 • Ik ben enorm onder de indruk van Kristof als Sales Coach. Hij heeft een onmiskenbaar talent om een aanzienlijk verschil te maken in een uitdagende markt. Zijn tips en tricks zijn niet alleen waardevol, maar ook buitengewoon effectief, waardoor we de omzet aanzienlijk hebben doen stijgen. Wat Kristof onderscheidt, is zijn diepgaande kennis van de markt en zijn vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. In een moeilijke markt, waar inkopen en verkopen een ware uitdaging is, slaagt hij erin om ons te inspireren en te motiveren met praktische strategieën die onmiddellijk resultaat opleveren. Hij deelt niet alleen theoretische kennis, maar integreert deze ook in real-world scenario's. Zijn benadering is praktisch en gericht op het stimuleren van de prestaties. Wat ik waardeer, is dat hij niet alleen de nadruk legt op verkoopvaardigheden, maar ook op het opbouwen van sterke relaties met klanten. Dankzij zijn begeleiding hebben we niet alleen de uitdagingen van de markt overwonnen, maar hebben we ook onze omzet aanzienlijk verhoogd. Kristof is niet alleen een adviseur; hij is een katalysator voor groei in een concurrerende omgeving. Ik raad zijn diensten ten zeerste aan, aan iedereen die serieuze resultaten wil boeken in de verkoop.
 • Une agréable expérience riche en savoir-faire, et bonnes idées de développement travail. Un grand merci !
 • Un coach impactant avec une expérience dans le secteur de l’immobilier plus que pertinente ! Direct, précis et bienveillant, Kristof fait partie de ces rares coachs qui font réellement la différence en terme de développement. Encore merci.
 • Het mag gezegd worden, je bent een kei in je vak, en dat straal je gewoon elke dag uit! 
 • Bedankt Kristof voor de impact die je gemaakt hebt op mijn team en mezelf. Ik sta niet meer op dezelfde manier in mijn bedrijf na ons traject. Je toonde me hoe ik consistent de opvolging van mijn team dien te organiseren en hen zo naar betere resultaten leidt. Je brengt niet alleen het salesteam naar een hoger niveau maar ook de leider.
 • Kristof is een ideale leermeester als je resultaten wilt halen. Hij bekijkt de situatie altijd op een strenge maar rechtvaardige manier. De tips en tricks heb ik zeker ten harte genomen.
 • Beste Kristof, vooraleerst wil ik je graag bedanken voor al de moeite die je gestoken hebt in ons als team. We zagen elkaar maar om de 6 weken, maar telkens was dit zeer intens, maar zeer doeltreffend. Elke keer opnieuw werden we uitgedaagd om onszelf te verbeteren, zodat we de beste versie van onszelf konden worden. Streng maar rechtvaardig, dit klopt volledig, maar ik heb toch ook zeker een zacht kantje gezien, als trotse papa van Winston. Niet alleen op werkvlak was je steeds bereikbaar voor ons, maar ook op privévlak, wat niet vanzelfsprekend is maar toch enorm werd geapprecieerd.
 • Ik bedank Kristof enorm voor de hulp die hij heeft aangeboden. Een echte professional die mij heeft geholpen op vlakken waarvan ik zelf niet eens bewust was, hulp nodig voor te hebben. Hij ziet telkens mijn werkpunten en kan hier telkens per direct een oplossing voor aanbieden.
 • Bedankt voor de coaching en de impact die je op mij en mijn team gemaakt hebt.
 • Kristof als coach, een gedreven man die je, zoals wel eens nodig is, met beide voeten op de grond laat brengen.   Hij is steng maar rechtvaardig en probeert het beste van jezelf naar boven te brengen. Je doel bereiken… Deadlines vooropstellen…. Je voelt je op je gemak en begrepen en toont aan er te zijn voor je! Een luisterend oor en het aanmoedigen om prioriteiten stellen en de stappen te nemen om je doel te bereiken. Wat het gesprek echt onderscheidde met anderen, was de empathie en ondersteuning die ik voelde, hij deelde niet alleen waardevolle inzichten maar heeft ook het vertrouwen en de motivatie, die er nodig is om actie te ondernemen.  Kristof, een dikke merci voor je begeleiding, toewijding en professionaliteit.  Het heeft een impact op mij als persoon gehad en heeft mij nieuwe inzichten gegeven.  Ik kijk uit naar de 2.0 versie van ons en het team.

 • Kristof, Je hulp in ons kantoor heeft ons veel inzichten gebracht. Persoonlijk heb je mij op topniveau gebracht en mee geholpen om altijd hoger te gaan scoren. Ik ben je hiervoor heel dankbaar!

 • Bedankt voor je feedback en input op de coaching gisteren. Het was weer bijzonder waardevol voor me. En stelt me elke keer nog iets scherper.

 • Zelden ben ik in de afgelopen 30 jaar meer onder de indruk gekomen van iemand, als van Kristof Slabinck. Wat is hij een absolute topcoach voor toekomstige en bestaande ERA immo-makelaars. Met een ongelofelijke inzet verandert hij - door een zeer nauwkeurige, dagdagelijkse opvolging - menige ruwe steen in de puurste diamant.  #indrukwekkend #appreciate #vanonschatbarewaarde #bedankt #goingforgold @kristofslabinck
 • Dag mijn beste Kristof, Het begon allemaal meer dan 3 jaar geleden in Sint-Niklaas. Ik kwam binnen met weinig kennis over vastgoed aan uw bureau onder uw hoede. Jij hebt mij onder uw armen genomen en daarvoor moet ik je oprecht bedanken! Ik kan vandaag oprecht zeggen dat door uw inzet, tijd, wekelijkse 1 op 1, mezelf scherp zetten, eerlijke en transparante communicatie, heb je mij op 2 jaar tijd in de Club excellence gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat dit zonder u NOOIT was gelukt. Het siert u zo hard dat je in ons blijft geloven, ongeacht wie er bij ons start! Geen enkele uitdaging sla je af. Kristof jij bent in mijn ogen mee het hart van ERA, de man van ERA force, de man van de zoekopdrachten, de man van zoveel inzichten, de man die voor ieder probleem een oplossing weet te vinden en last but not least, uiteindelijk er voor ons te zijn met uw groot hart! We hebben veel momenten gedeeld zowel privé als op werkvlak en moge er nog vele jaren bijkomen! Kristof, iets dat ik nooit met u heb gedeeld maar wel via deze weg graag wil doen! Ik kijk super hard naar u op om verder te groeien naar een top coach. Je bent voor mij het voorbeeld die ik wil worden. Uw energie dag in en dag uit is gewoon heerlijk om te zien. Niets is voor u teveel! Jij doet uw job met veel passie. Dank u voor alles! Mo
 • Kristof, waar moet ik beginnen? Streng maar rechtvaardig is een gezegde dat jou voor 200% typeert. Altijd kon ik bij jou terecht voor al mijn vragen, zowel op vlak van coaching, commercieel en zelfs privé. Bedankt voor de wekelijkse 1op1's en de nodige peptalks, bedankt voor de commerciële inzichten. Hoe jij mensen kan overtuigen op basis van feiten en cijfers is ongezien. Bedankt voor alle tijd die je voor mij genomen hebt en die je neemt in het algemeen voor het volledige team. Ik zie dit weinigen je nadoen! Zonder jou was ik niet de persoon geweest die ik vandaag ben. Ik heb geen woorden voor wat jij teweeg kan brengen binnen een bedrijf en team, iedereen steunt en leunt op jou. Waanzinnig veel RESPECT en DANKBAARHEID. 
 • Beste Kristof, hartelijk dank voor je engagement tijdens de workshops op de ERA kick-off.  Team ERA HQ.
 • Kristof, ik kan niets meer aan toevoegen behalve dat we door u aanwezigheid nog scherper worden !! Topcoach.
 • Kristof als coach is zo gedreven en direct, waardoor hij ook altijd de juiste feedback geeft. Ik vind je streng, maar rechtvaardig - wat het beste in iedereen naar boven brengt. De verhalen die ik heb mogen horen van jou als verkoper vroeger, geven mij altijd smaak om er 1000% voor te gaan! Bedankt voor de leerrijke momenten en directe aanpak en ik hoop dat er nog veel mogen volgen.
 • Top, top, top gedaan.  Wij worden scherp gezet en kort gehouden.  Op deze manier halen wij onze doelstelling en doen wij allemaal wat wij moeten doen - en blijven wij dit doen, tot wij alles hebben behaald.  Top gedaan coach.  Zonder uw inspanning iedere keer, had ik nooit gestaan waar ik vandaag sta.
 • Bedankt voor je grote steun elke dag, dat wordt enorm geapprecieerd.
 • Goed bezig en the best is yet to come.
 • Ik mis mijn vastgoedpapa wel.
 • Machtig dat je de coaching zo opneemt ! Ben onder de indruk van uw 1 op 1's.
 • Bedankt voor de tijd die je in mij steekt en super veel respect voor wat je bij ERA doet.
 • Hey Kristof, Wil je bij deze nog even bedanken. Jouw coaching en advies heeft ervoor gezorgd dat ik nummer 1 was in het ERA netwerk. Zonder jou had dit nooit gelukt. Bedankt voor alles topper!
 • Sales coach Kristof is een verrijking voor ons team. Hij haalt het maximaal uit ieder van ons team.
 • Graag wil ik u bedanken voor de tips! Ik heb er toch al dingen van opgestoken tijdens mijn salesrol!
 • Beste Kristof,  waar zal ik beginnen ? Het is wel wat geweest begin vorig jaar, mijn eerste stap gezet in de vastgoedwereld. Alles was nieuw voor me en van structuur was er bij mij helemaal geen sprake. Maar toch trok jij de lasso om me heen, zodat ik niet wegvloog. Dit was iets waar ik soms heel gefrustreerd door raakte want ik wou vliegen. Maanden vlogen voorbij en toen begon ik te beseffen dat hiervoor een reden was. Ik begon succesvol te worden. Dus ik wil je bedanken, mijn mentor/vriend, want waar ik nu sta tov 1 jaar geleden,  heb ik geen woorden voor. Hoe dat jij dit telkens doet, zal voor mij altijd een vraag zijn waar het antwoord niet op bestaat. Bedankt voor alles en ik wens je het beste toe. Je dikke vriend.
 • Wanneer je denkt dat je alles doet wat moet en je niks vergeet, dan trek je grote ogen wanneer Kristof Slabinck passeert. Al snel werd duidelijk dat ik met de drukke agenda, zaken laat liggen die in de vergeetput verdwijnen. Door de wekelijkse 1op1 behoort dit tot het verleden. Dit zorgt niet alleen voor meer tevreden klanten, maar ook voor een persoonlijke groei in de job. De details maken het verschil en daarvoor is Kristof de man op de juiste plaats. Na een ondertussen jarenlange samenwerking kan ik zeggen dat Kristof top is. Top in zijn vak en top als mens, als het ware, de papa op het werk.
 • Grote Meneer Kristof Slabinck, waar zal ik beginnen? Want op elk vlak valt er met deze man te winnen. Vanaf mijn eerste dag bij ERA Wonen was jij erbij, en tot op vandaag sta jij nog steeds aan mijn zij. Zonder je vaak op te winden, hielp jij me om mijn eigen weg te vinden. Da's voor mij zeer bijzonder, een coach als jij is dan ook een echt wonder. Ik ben je voor altijd oprecht dankbaar, maar ik zeg je wel, wij zijn nog lang niet klaar! Want wij hebben je nodig, jouw strenge maar rechtvaardige aanpak is niet overbodig. Daarnaast zag ik zelden iemand met zo'n groot hart, als het nodig is neem je me ook even apart. Jouw vertrouwen is om van te houden. Je zette me letterlijk en figuurlijk op de weegschaal, maar het is mede dankzij jou dat ik vandaag fier kan zijn over de resultaten die ik nu behaal. Alle eer aan deze Grote Meneer!
 • Kristof, de ruggengraat van ons team! Dankzij de wekelijkse 1 op 1 hou jij ons scherp om te kunnen blijven presteren op het hoogste niveau. Doen wat jij zegt garandeert succes! Bedankt dat je er altijd bent voor ons.
 • Een TOP coach voor wie niets teveel gevraagd is. Steeds in de weer om je te doen presteren, steeds correct en stipt. Streng maar rechtvaardig, en met hart en ziel.
 • Kristof, Jij bent de persoon met het hart op de juiste plaats. Elke keer opnieuw moet ik jou bewonderen, hoe iedereen telkens bij jou terecht kan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, elke dag opnieuw sta jij klaar voor iedereen, niets is jou teveel. Bedankt voor alle tips en tricks! En de tijd en energie dat je in mij steekt. Enorm veel respect en waardering voor jou! Jij bent goud waard!
 • Kristof heb ik leren kennen als mentor bij ERA Wonen. Hij heeft vanaf de eerste dag ons gekneed tot wie we moeten zijn om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. De wekelijkse opvolging die Kristof aanbiedt zijn van goudwaarde. Hier helpt hij ons elke week om scherp te blijven en ons telkens opnieuw klaar te stomen voor de volgende week.
 • Dag Kristof, Ik wil je oprecht bedanken voor de vele ervaring die je op dagdagelijkse basis deelt met mij. Deze bakken ervaring zorgt ervoor dat ik op een veel hoger niveau speel dan in het begin van onze samenwerking. Je bent iemand die streng en kordaat is maar dit doe je maar met 1 bedoeling namelijk om iemand te doen groeien in zijn/haar rol. Het is een privilege om met jou samen in de loopgraven te staan!
 • Hi Kristof, Ik neem even een moment en meen het oprecht dat ik u wil bedanken voor alle inspanningen en tijd die je alle dagen in ons steekt om ons beter te maken.  Je bent zo een heerlijke coach en blij dat ik alle dagen van u kan leren. Thanks.

 • Goed dat je overal achter zit. Da’s Champions League niveau

 • Kristof omschrijven? Dat is simpel: streng maar vooral rechtvaardig. Vanaf dag één werd ik meteen met veel enthousiasme en passie onthaald. Kristof is zeer sterk in het overbrengen van boodschappen, je wist waar je voor stond maar je wist ook dat je er niet alleen voor stond. Ik ben zeer dankbaar voor het groeitraject dat ik met hem heb kunnen afleggen en heb mezelf zowel op professioneel als privé vlak weten groeien. Kristof volgt alles nauwkeurig en streng op en blijft tegelijkertijd ook menselijk en stuurt bij waar nodig. Hij zorgt dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. 'Streng maar rechtvaardig', maar ook zoveel meer. Bedankt Kristof, ik draag je voor altijd een warm hart toe.

 • Dag Kristof, Ik wou u oprecht bedanken dat ik enkele 1/1’s mocht meevolgen deze week.  Het heeft even geduurd vooraleer ik mijn medewerkers en u wou mailen want de inzichten die ik hierdoor heb gekregen waren en zijn toch een pak ruimer dan ik had vermoed. Het voelt aan zoals de eerste dag op de cursus BMP:  amai wat veel, wat intensief, doe maar na, krijg iedereen mee… Het belang en de noodzaak is mij meer dan duidelijk en ik ga er dan ook vol goede moed komende week mee aan de slag. Hoewel ik weet dat ik nog veel zal moeten leren, met vallen en opstaan, ga ik de uitdaging aan. Ik hoop dat ik op de volgende ERA bijeenkomst waar we elkaar tegenkomen, fier kan vertellen dat het me toch al aardig lukt en de resultaten merkbaar zijn. Echt waar Kristof, bedankt!

 • Kristof, bedankt voor de begeleiding gedurende de eerste stappen in mijn professionele carrière. Uw gedrevenheid en motivatie werkt aanstekelijk. Na elke 1 op 1, had ik weer tal van mogelijkheden ontdekt, die ik kon gaan toepassen in de praktijk. Je bent een uitstekende motivator/leermeester en los daarvan ook een prachtig persoon! Hou je goed en tot later.
 • Wat ik vooral apprecieer aan jou Kristof, is de gedrevenheid en de vastberadenheid in je aanpak. Honderden zoekers, bellen en bijna 1000 sms’jes versturen is niet iedereen gegeven. Je hebt ook ”bakken” ervaring om een salesteam te sturen en vooral te analyseren. Je komt zeker van pas om onze ambitie waar te maken. Zelf ben ik eerder een verkoper/inkoper dan een manager. We gaan zeker in de nabije toekomst nog beroep op jou kunnen doen, niet alleen voor KWZ maar ook in het begeleiden van inkopers/verkopers, vastgoedmakelaars dus. Je bent zelf ook een vastgoedmakelaar wat de inleving veel makkelijker maakt dan een buitenstaander. Bedankt alvast voor je monnikenwerk !!
 • Kristof, reeds vanaf onze eerste ontmoeting kon je mij overtuigen met uw liefde voor het vak.  Uw gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit en vakkennis waarmee je anderen stimuleert is enorm. Steeds met oog voor het kleinste detail die grootse veranderingen kunnen teweegbrengen. Kristof staat achter zijn collega's, soms ernstig, maar ook soms grappig uit de hoek komend, maar altijd met dezelfde bedoelingen om er net dat beetje meer uit te halen. Iemand waarop je steeds kan rekenen en bijstuurt waar nodig. Als Kristof ergens aan begint dan gaat hij er ook volledig voor, geen brug is voor hem teveel. De korte tijd die we samengewerkt hebben zal mij zeker voor altijd bijblijven. Kristof was niet alleen een collega, maar intussen ook een vriend en vertrouwenspersoon. Bedankt Kristof voor de prachtige samenwerking en heel veel succes in uw verdere carrière.
 • Jij was mijn sales coach tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Dankzij jouw vakkennis & knowhow wist jij mij goed te begeleiden waardoor ik een enorm goede basis creëerde voor mijn verdere carrière. Ik maak nog dagelijks gebruik van jouw tips & tricks. :-) Dankjewel voor de fijne samenwerking! 
 • De snelle progressie op carrièrevlak kwam er mede dankzij jou. Toen ik aan het prille begin van mijn carrière stond kon ik rekenen op Kristof als sales coach. Voor mij was Kristof de geknipte persoon om mij doorheen dit intensief en leerrijk traject te begeleiden. Woorden zoals gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit, punctualiteit en de passie voor zijn vak omschrijven Kristof het best. Mede dankzij zijn coaching aan het begin van mijn carrière, heb ik heel snel en efficiënt kunnen doorgroeien naar het niveau waar ik op heden sta. Bedankt Kristof !
 • Kristof was mijn coach gedurende mijn BIV-stage (1,5 jaar lang) in de vastgoedsector. Streng maar rechtvaardig is het gezegde die je op Kristof kan toepassen. Met oog voor detail en de puntjes op de i, is Kristof de ideale begeleider en coach.  Motiveren kan hij als geen ander, eens een extra duwtje geven of je grens net een beetje verleggen... daar zorgt hij voor. Je maakte steeds een gaatje vrij voor een goede babbel waarbij je me nog maar eens overtuigde dat ik het echt wel kon, dat ik moest geloven in mijzelf. En nee... het hoeft niet altijd over het werk te gaan, Kristof kan over van alles mee babbelen. Kristof is de persoon die zijn job doet, alsof het voor zijn eigen bedrijf zou zijn. De gedrevenheid neemt steeds de bovenhand. Bedankt Kristof voor alles wat je voor me deed, dankzij jou kan ik zeggen dat ik in mijn stage enorm veel bijgeleerd heb, de kneepjes van het vak heb leren kennen met af en toe een persoonlijke tip erbij.
 • Ik heb Kristof zo mogen ervaren de voorbije maanden : Een gemotiveerd, gedreven aangename collega. Steeds klaar voor een leuke babbel maar bovenal voor het serieuze werk. Kristof is een persoon met veel kwaliteiten, zowel commercieel als ondersteunend, die overal het onderste uit de kan tracht te halen.
 • "Al van dag 1 werd het meteen duidelijk hoe professioneel je bent. Elk van ons zat met open mond te luisteren naar jouw uitleg, en terecht. Je bent van veel markten thuis & dat heb je meermaals bewezen! Los daarvan, ben je een zorgzaam iemand en dit charmeert je. Papa van 2 dochters, het baasje van James, man van Petra én vriend van velen. Voor velen een voorbeeld!”
 • Ik heb jou over de jaren gekend als een gedreven persoon met heel veel inzet om zijn doel te bereiken (er was niet rap iets te veel). Je bent zeer zorgvuldig en punctueel. Ik had het persoonlijk wel graag dat je de controleur van het kantoor was. Zo was ik er wel gerust in dat jij niets over het hoofd zou zien en kregen we ook veel feedback of we ook goed bezig waren op al de verschillende vlakken. Ook voor de Sales was je een sterke begeleider. De BIV-stagiaires op goede weg helpen en een steun bieden. En de zelfstandigen af en toe op hun gebreken wijzen, maakte dat het er toch uiteindelijk van kwam, om de dingen te doen die aansleepten (prospecten opvolgen of evaluaties gaan doen), en zo waren ze achteraf zelf ook content. 
 • Enorm bedankt voor de fijne samenwerking van bijna 3 jaar. Als beginnend vastgoedmakelaar-stagiair ben je een grote bron geweest van tips en tricks, de kneepjes van het vak werden mij door jou aangeleerd. De lessen die ik als stagiair kreeg, raadpleeg ik nog af en toe in bepaalde gevallen. Ook als ik het even niet meer zag zitten, wist je me terug te motiveren om er volop tegenaan te gaan. Dank je wel voor alles.
 • Vanaf mijn stap kwam ik in contact met jou, nu bijna 2 jaar geleden. Bij de eerste indruk dacht ik onmiddellijk, wat een strenge meneer. Na verloop van tijd merkte ik dat dit alleen maar was om mij te helpen en het beste in mij en anderen naar boven te halen. Met tips en tricks stond je altijd paraat. Als ik een lijfspreuk erop zou plakken, is het toch wel "Streng maar rechtvaardig". Dankuwel voor alle raad en support tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Veel succes met uw verdere carrière!
 • We hebben elkaar vaak mogen bellen, maar het gesprek diende steeds te beginnen met ‘hoe ist?’ Bedankt om steeds met 'goed' te antwoorden en me te helpen met de Salesforce en spelling-troubels dat ik tegen kwam. Wanneer er twijfel was over de schrijfwijze van woorden of er teksten nagelezen moesten worden, kenden we maar 1 adres. Je precieze oog zorgde ervoor dat ik met een gerust hart het drukwerk kon bestellen. 

Welke reactie geven de mensen die mij als lesgever aan het werk hebben gezien ?