Bent u benieuwd hoe mensen mij ervaren als coach ? 

 

 • Kristof, bedankt voor de begeleiding gedurende de eerste stappen in mijn professionele carrière. Uw gedrevenheid en motivatie werkt aanstekelijk. Na elke 1 op 1, had ik weer tal van mogelijkheden ontdekt, die ik kon gaan toepassen in de praktijk. Je bent een uitstekende motivator/leermeester en los daarvan ook een prachtig persoon! Hou je goed en tot later.
 • Wat ik vooral apprecieer aan jou Kristof, is de gedrevenheid en de vastberadenheid in je aanpak. Honderden zoekers, bellen en bijna 1000 sms’jes versturen is niet iedereen gegeven. Je hebt ook ”bakken” ervaring om een salesteam te sturen en vooral te analyseren. Je komt zeker van pas om onze ambitie waar te maken. Zelf ben ik eerder een verkoper/inkoper dan een manager. We gaan zeker in de nabije toekomst nog beroep op jou kunnen doen, niet alleen voor KWZ maar ook in het begeleiden van inkopers/verkopers, vastgoedmakelaars dus. Je bent zelf ook een vastgoedmakelaar wat de inleving veel makkelijker maakt dan een buitenstaander. Bedankt alvast voor je monnikenwerk !!
 • Kristof, reeds vanaf onze eerste ontmoeting kon je mij overtuigen met uw liefde voor het vak.  Uw gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit en vakkennis waarmee je anderen stimuleert is enorm. Steeds met oog voor het kleinste detail die grootse veranderingen kunnen teweegbrengen. Kristof staat achter zijn collega's, soms ernstig, maar ook soms grappig uit de hoek komend, maar altijd met dezelfde bedoelingen om er net dat beetje meer uit te halen. Iemand waarop je steeds kan rekenen en bijstuurt waar nodig. Als Kristof ergens aan begint dan gaat hij er ook volledig voor, geen brug is voor hem teveel. De korte tijd die we samengewerkt hebben zal mij zeker voor altijd bijblijven. Kristof was niet alleen een collega, maar intussen ook een vriend en vertrouwenspersoon. Bedankt Kristof voor de prachtige samenwerking en heel veel succes in uw verdere carrière.
 • Jij was mijn sales coach tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Dankzij jouw vakkennis & knowhow wist jij mij goed te begeleiden waardoor ik een enorm goede basis creëerde voor mijn verdere carrière. Ik maak nog dagelijks gebruik van jouw tips & tricks. :-) Dankjewel voor de fijne samenwerking! 
 • De snelle progressie op carrièrevlak kwam er mede dankzij jou. Toen ik aan het prille begin van mijn carrière stond kon ik rekenen op Kristof als sales coach. Voor mij was Kristof de geknipte persoon om mij doorheen dit intensief en leerrijk traject te begeleiden. Woorden zoals gedrevenheid, enthousiasme, professionaliteit, punctualiteit en de passie voor zijn vak omschrijven Kristof het best. Mede dankzij zijn coaching aan het begin van mijn carrière, heb ik heel snel en efficiënt kunnen doorgroeien naar het niveau waar ik op heden sta. Bedankt Kristof !
 • Kristof was mijn coach gedurende mijn BIV-stage (1,5 jaar lang) in de vastgoedsector. Streng maar rechtvaardig is het gezegde die je op Kristof kan toepassen. Met oog voor detail en de puntjes op de i, is Kristof de ideale begeleider en coach.  Motiveren kan hij als geen ander, eens een extra duwtje geven of je grens net een beetje verleggen... daar zorgt hij voor. Je maakte steeds een gaatje vrij voor een goede babbel waarbij je me nog maar eens overtuigde dat ik het echt wel kon, dat ik moest geloven in mijzelf. En nee... het hoeft niet altijd over het werk te gaan, Kristof kan over van alles mee babbelen. Kristof is de persoon die zijn job doet, alsof het voor zijn eigen bedrijf zou zijn. De gedrevenheid neemt steeds de bovenhand. Bedankt Kristof voor alles wat je voor me deed, dankzij jou kan ik zeggen dat ik in mijn stage enorm veel bijgeleerd heb, de kneepjes van het vak heb leren kennen met af en toe een persoonlijke tip erbij.
 • Ik heb Kristof zo mogen ervaren de voorbije maanden : Een gemotiveerd, gedreven aangename collega. Steeds klaar voor een leuke babbel maar bovenal voor het serieuze werk. Kristof is een persoon met veel kwaliteiten, zowel commercieel als ondersteunend, die overal het onderste uit de kan tracht te halen.
 • "Al van dag 1 werd het meteen duidelijk hoe professioneel je bent. Elk van ons zat met open mond te luisteren naar jouw uitleg, en terecht. Je bent van veel markten thuis & dat heb je meermaals bewezen! Los daarvan, ben je een zorgzaam iemand en dit charmeert je. Papa van 2 dochters, het baasje van James, man van Petra én vriend van velen. Voor velen een voorbeeld!”
 • Ik heb jou over de jaren gekend als een gedreven persoon met heel veel inzet om zijn doel te bereiken (er was niet rap iets te veel). Je bent zeer zorgvuldig en punctueel. Ik had het persoonlijk wel graag dat je de controleur van het kantoor was. Zo was ik er wel gerust in dat jij niets over het hoofd zou zien en kregen we ook veel feedback of we ook goed bezig waren op al de verschillende vlakken. Ook voor de Sales was je een sterke begeleider. De BIV-stagiaires op goede weg helpen en een steun bieden. En de zelfstandigen af en toe op hun gebreken wijzen, maakte dat het er toch uiteindelijk van kwam, om de dingen te doen die aansleepten (prospecten opvolgen of evaluaties gaan doen), en zo waren ze achteraf zelf ook content. 
 • Enorm bedankt voor de fijne samenwerking van bijna 3 jaar. Als beginnend vastgoedmakelaar-stagiair ben je een grote bron geweest van tips en tricks, de kneepjes van het vak werden mij door jou aangeleerd. De lessen die ik als stagiair kreeg, raadpleeg ik nog af en toe in bepaalde gevallen. Ook als ik het even niet meer zag zitten, wist je me terug te motiveren om er volop tegenaan te gaan. Dank je wel voor alles.
 • Vanaf mijn stap kwam ik in contact met jou, nu bijna 2 jaar geleden. Bij de eerste indruk dacht ik onmiddellijk, wat een strenge meneer. Na verloop van tijd merkte ik dat dit alleen maar was om mij te helpen en het beste in mij en anderen naar boven te halen. Met tips en tricks stond je altijd paraat. Als ik een lijfspreuk erop zou plakken, is het toch wel "Streng maar rechtvaardig". Dankuwel voor alle raad en support tijdens mijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Veel succes met uw verdere carrière!
 • We hebben elkaar vaak mogen bellen, maar het gesprek diende steeds te beginnen met ‘hoe ist?’ Bedankt om steeds met 'goed' te antwoorden en me te helpen met de Salesforce en spelling-troubels dat ik tegen kwam. Wanneer er twijfel was over de schrijfwijze van woorden of er teksten nagelezen moesten worden, kenden we maar 1 adres. Je precieze oog zorgde ervoor dat ik met een gerust hart het drukwerk kon bestellen. 

Welke reactie geven de mensen die mij als lesgever aan het werk hebben gezien ?